OptiWellness

Jag har bantat i hela mitt liv. Testat allt och lite till, med ett resultat… viktökning i slutändan. 2013 gick jag ner 30 kg på 8 månader och har hållt vikten sedan dess.


Katarina är mitt namn, snart 42 år, är gift, har 2 barn, en hund och två hamstrar. Jag bor utanför Helsingborg och driver mitt företag OptiWellness AB som ligger på Råå.


Sedan viktminskningen har jag ständigt arbetat med mitt beteende och min livsstil och vet hur utmanande det kan vara att ändra sina vanor. Men med rätt inställning så går det och det är jag ett bevis på. Vägen mot ett mål är aldrig helt rak, men det går att göra skillnad i sin vardag.

Jag har ett brinnande intresse för att hjälpa andra med att hitta en hälsosam livsstil som är hållbar; med sunda val, bra vanor, vanlig mat och inga förbud! Själv är jag en gottegris som älskar choklad och champagne och ”allt men kanske inte alltid” är något jag tror starkt på.


Jag har arbetat som Wellness Coach i 7 år i ett globalt hälsoföretag (2013-2020). Coachat och hjälpt tusentals människor med beteendeförändring med fokus på bättre vanor och att hitta sin balans.

Sedan 2020 är jag utbildad och licensierad Livsstilscoach, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör. 

Jag arbetar dagligen med att förändra människors liv. Med fokus på balans i vardagen coachar jag alla. Alla "vanliga" vardagshjältar som behöver push, hjälp och motivation för att hantera vardagens ständiga beslut och utmaningar inom kost, vanor och beteenden. 
Står för att hitta en BALANS och att man inte måste vara extrem för att lyckas, få resultat och uppnå mål.


Hälsa, friskvård och välmående står i fokus.

 

Hoppas att vi ses snart.

In och följ mig på Instagram!