Find answers, ask questions, and connect with our <br>community around the world.

 • Buske eller planta?!

  Postat av KatarinaCoach den 12 april 2023 kl. 10:22

  Hej på Er!

  Hoppas ni mår bra. Jag mår bra och har varit borta härifrån ett tag. En hel del jobb tillsammans med flytt av mina svärföräldrar på 80 år som bott i sitt hus i över 50 år. Hej och hå – mycket som ska rensas, slängas och packas. Snart är de på plats … en månad till bara.

  Jag har inte lagt av helt utan jobbat med att vårda mina plantor och inte rycka upp dem en efter en. Jag ser nu när jag reflekterar att jag har varit bra på plantor som steg, vatten och träning. Det går sämre med grönsaker, mellanmål och reflektion. Som jag sagt tidigare här i klubben är jag dock imponerad över hur väl huvudet fungerar numer. Ingen skuld utan mer jaha då har jag ryckt upp den plantan, dags att plantera den igen. Tack Katarina för dessa bilder från Eventet, de hjälper verkligen mig.

  Ytterligare en sak jag reflekterar över – kära nån vilket gift socker och lösgodis är för mig?! Hur är det möjligt? Från att inte vara sugen, inte ens bry mig om det finns hemma så är jag nu i träsket igen och HELT GALEN efter socker och lösgodis. Jag känner att jag inte mår bra av godiset, ont i magen men ändå kan jag inte sluta. Jag vet att i takt med att jag planterar om framförallt mina plantor – grönsaker och mellanmål kommer beroendet så sakta försvinna. Det har gjort det förr, jag vet att jag kan så det är bara att bestämma sig och framförallt ta små små steg för att få plantan att gro och på sikt bli en buske. Det ser jag fram emot. Strålande sol i Göteborg och lite påsklov här. Jobb idag och sedan iväg med husbilen ett par dagar. Glädje! Ta hand om er och må så gott! Maria

  KatarinaCoach svarade 10 months, 2 veckor sedan 3 Medlemmar · 3 Replies
 • 3 Replies
 • KatarinaCoach

  Medlem
  12 april 2023 kl. 11:24

  Hej vännen. Oj vad fint du reflekterar. Och blir så glad att du tog med dig “bilden”/beskrivningen från eventet när vi pratade om buske/planta. Glad jag är att du är så medveten om vad som fungerar för dig, vad du är bra på men ven vad du behöver arbeta mer med. Detta är enormt stort. De där “aha” kommer att ta dig långt. När det gäller socker… jag förstår absolut. Socker i sig är inga konstigheter men tyvärr (som i många andra fall) är det mängden som gör att vi inte mår bra i slutändan. Så tipset är att läsa på igen kring artikeln om sötsug jag skrivet under “tips från coachen” men även en av mailen. Sedan är det dagliga arbete mot det du vill. Jag vet att du fixar det, och vi finns här för dig under tiden. Kram ????

 • Carina

  Medlem
  14 april 2023 kl. 06:30

  Mycket inspirerande inlägg, det där med hur man ska tänka angående ” buske och planta” det ska jag ta till mig!

  Trevlig helg!

  • This reply was modified 10 months, 2 veckor sedan by  Carina.
  • This reply was modified 10 months, 2 veckor sedan by  Carina.
  • KatarinaCoach

   Medlem
   14 april 2023 kl. 07:45

   Blir glad när ni inspirerar varandra med inlägg här i chatten!

   • This reply was modified 10 months, 2 veckor sedan by  KatarinaCoach.
   • This reply was modified 10 months, 2 veckor sedan by  KatarinaCoach.

Log in to reply.