Find answers, ask questions, and connect with our <br>community around the world.

Hem Optiwellness Exclusive Forum OptiWellness Exclusive Dagens pepp. Ta ett steg tillbaka för att kunna se vart du är på väg.

 • Dagens pepp. Ta ett steg tillbaka för att kunna se vart du är på väg.

  Postat av KatarinaCoach den 9 maj 2023 kl. 20:43

  De passar så bra för mig just nu… Känner på något vis att jag trampar vatten & är inne i det här “på måndag” tänket… Men kommer liksom nya “på måndag” igen & igen.

  Att ta ett steg tillbaka & analysera vart jag vill & hur jag tar mig dit är det jag behöver göra nu.

  Hur tänker ni andra?

  Jenny svarade 9 months, 2 veckor sedan 4 Medlemmar · 7 Replies
 • 7 Replies
 • KatarinaCoach

  Medlem
  9 maj 2023 kl. 20:49

  Bra ! Toppen! Wow.

  Så vad har du kommit fram till. Vad behöver du för att ta nästa steg?

  • KatarinaCoach

   Medlem
   10 maj 2023 kl. 06:51

   @KatarinaCoach Jag behöver fokusera på planering & rutiner. Tror det är där jag faller… Det är för mycket kortsiktighet just nu.

   Nu är det bara onsdag men kvällarna ons-fre är redan fyllda så på lördag ska jag sätta mig ner & strukturera upp saker & ting🙂

   Vill även prioritera att bli klar med första kursen så jag hinner med andra innan detta klubb-året har gått ♥️

  • KatarinaCoach

   Medlem
   10 maj 2023 kl. 15:25

   Litet tips,.. ibland behöver vi inte göra planeringen så stor, utan ta dig 5 min innan du går och lägger dig, så behöver du inte vänta flera dagar till du har tid. 5 min så har du nya tankar och plan för 1 dag i alla fall. Kul att du satsar på att gå kurs nr 2, den är verkligen uppskattad av de som har gått/går den. Så heja dig.

   • KatarinaCoach

    Medlem
    10 maj 2023 kl. 16:11

    @KatarinaCoach Ja du har helt rätt, en liten plan på fem minuter bör jag faktiskt kunna få in♥️. Så gör jag en lite större variant på lördag.

    Ja, jag har förstått att många är väldigt nöjda med kursen & det vill jag inte gå miste om.

 • KatarinaCoach

  Medlem
  10 maj 2023 kl. 10:26

  Tack Thea – så klokt! Mitt i prick även här. Hur svårt kan det va?! 😂 Planering, planering, planering !!! Haft 2 intensiva jobbdagar och då kan jag helt plötsligt inte ta tid till mig själv?! Blir så trött. Idag ska det planeras upp för fortsättningen av veckan. Tack för påminnelsen.

  Glad onsdag! 🌸

  • KatarinaCoach

   Medlem
   10 maj 2023 kl. 16:14

   @maria-bergqvist Ja planering är verkligen A & O. Det är så lätt att komma av sig annars. Jag glömmer lätt mig själv när det är mycket runt omkring.

 • Jenny

  Medlem
  13 maj 2023 kl. 17:27

  Jag håller med om att planeringen är bra, oftast börjar min vecka bra men sen när det händer grejer kommer jag av mig. Nu har jag fått lära mig att ha mat i frysen som jag bara kan ta fram när det händer. Ibland lagar jag lite mer på söndagen så det bara är att värma dom dagarna när alla ska i väg på träning, det har har varit skönt 😊

Log in to reply.