Find answers, ask questions, and connect with our <br>community around the world.

Hem Optiwellness Exclusive Forum OptiWellness Exclusive Ny inspiration efter påsk!

 • Ny inspiration efter påsk!

  Postat av Carina den 11 april 2023 kl. 11:49

  Jag tycker det har blivit mycket färre inlägg på senaste tiden, Vad kan vi alla göra för att bli bättre på det? Det är ju här i forumet vi ska ge varandra pepp och energi att fortsätta på vår hälsosamma livsstil. Hoppas alla haft en fin påsk. Vi har varit hemma och njutit av god mat och haft fin besök av mitt lilla barn barn Casper❤️som nu hunnit bli 6 veckor! Jag har klarat av påsken mycket bättre än förut tack vare bra tips och inspiration genom den här kursen!

  Tack Katarina för att du hjälper oss alla genom dina vettiga tips och din inspiration.

  • This discussion was modified 1 year, 1 month sedan by  Carina.
  KatarinaCoach svarade 1 year, 1 month sedan 3 Medlemmar · 4 Replies
 • 4 Replies
 • KatarinaCoach

  Medlem
  11 april 2023 kl. 16:34

  Mysigt med ditt lilla barnbarn Carina. Förstår att du njuter. Jag har varit bort härifrån ett tag. Saknat er men något jag själv valt då jag fått prioritera. Gick in idag och har tittat runt lite igen och känns så kul och jag får verkligen inspiration. Kul om vi kan stötta varandra här. Det är alltid bra. Glad tisdag! ????

  • Carina

   Medlem
   11 april 2023 kl. 16:52

   Upplever bara att vi var mer aktiva i början av kursen inklusive mig själv. Men det kanske inte är så…..

   • This reply was modified 1 year, 1 month sedan by  Carina.
   • KatarinaCoach

    Medlem
    12 april 2023 kl. 10:08

    Så kan det säkert vara Carina men då jag varit borta ett tag kan jag inte uttala mig. Blev mest glad av att läsa ditt inlägg och håller med om att inläggen stöttar väldigt bra. Vi får helt enkelt sätta fart igen om det nu är så att det dalat. (vet inte hur alla ???? kom med, jag trodde jag hade fått med en blomma? ???? Nu tror jag att jag får med en skrattande emoji) Ha en fin dag!

    Maria

 • KatarinaCoach

  Medlem
  11 april 2023 kl. 17:23

  Tack snälla för ditt fina inlägg. Blir alltid lika glad att läsa att inlägg och mitt koncept kling klubben ger resultat i hur du tänker och handskas med olika utmaningar. Vad exakt känner du är den stora skillnaden hos dig vännen ?

  Och jag kan absolut hålla med att det var mer aktivitet här innan. Alla gör typ sin egen resa fast ändå gör vi det tillsamman. Jag kan tyvärr inte göra mer än att ge er det jag utlovat.. tex mail, inlägg , kursen och chatten… men själva chatten är ni själv som styr över. Jag kan coacha er först när någon skriver, som berättar om sina utmaningar men även framgångar. Så det är lite upp till var och en. Inget vi kan tvinga fram men samtidigt vill jag att alla ska veta att jag finns här i klubben många, många gånger per dag, just för att se om någon behöver stöd/hjälp mm. Alla behöver anpassa olika verktyg i klubben kring sin egen resa och behov, välja ut vad som är viktigt och relevant, men samtidigt komma ihåg att vi alla finns här för varandra, så ingen behöver göra resan själv. Men för att få hjälp/stöd behöver man skriva! Bara några ord från mig.Samtidigt speglar detta vårt sätt att just ta hand om oss själva- att vi gör det bara i perioder, att vi är lite på eller av… så kan var och en öva lite på att göra små steg varje dag, även här i klubben, så slipper vi ketchupeffekten ????

Log in to reply.