Webinar

GRATIS WEBINAR

"Effektiv hälsostart efter sommaren: Dina 7 framgångsnycklar"

Välkommen till “Effektiv hälsostart efter sommaren: Dina 7 Framgångsnycklar”

Efter en avkopplande sommar är det dags att komma tillbaka till rutinerna och sätta fokus på din hälsa och välbefinnande. Vill du göra detta på ett effektivt sätt som även är givande, hållbart och på ett sätt som är snällt mot dig själv ? Då är detta webinar precis för dig!

🌟 Vad Du kommer lära Dig:

🔑 Upptäck nycklarna till framgång: Lär dig de konkreta stegen som kommer att guida dig mot en framgångsrik start på din hälsoresa efter sommaren.

🔑 Praktiska strategier: Jag delar med mig av beprövade strategier som hjälper dig att komma igång med lätthet och göra långsiktiga förändringar.

🔑 Hälsa utan pekpinnar: Här handlar det inte om förbud eller pekpinnar. Jag hjälper dig att skapa en positiv och hållbar förändring utan att förlora glädjen i livet.

🔑 Ta ett första steg: Få insikter om hur du skapa en anpassad steg som passar din livsstil och dina mål.

🌟 Varför Du INTE vill missa detta:

Att komma igång efter sommaren kan kännas överväldigande, men med rätt nycklar och strategier blir det enklare än du tror. Min expertis och erfarenhet kommer att guida dig genom processen på ett sätt som är inspirerande och resultatinriktat.

Boka Din plats nu:

Denna exklusiva möjlighet att ta del av “Effektiv hälsostart efter sommaren: Dina 7 Framgångsnycklar” kommer inte att vara tillgänglig för alltid. Boka din plats nu  och ge dig själv det verktyg du behöver för en hälsosam och framgångsrik höst.

Jag ser fram emot att ge dig tips på din start mot ditt bästa jag efter sommaren!

Varmt välkommen,

Katarina Krüger, Din livsstilscoach 

Klicka här för att säkra din plats och säkerställa att du är redo att göra positiva och hållbara steg för din hälsa. Detta är gratis.

VIP WEBINAR söndag 3 september kl. 19:00.